Usein kysytyt Cluedesk-kysymykset


 

Miten minun on mahdollista saada rahaa ystäväni ostoksesta?

Cluedesk tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden ryhtyä suosittelijaksi, kun tuttu yritys käyttää Cluedeskin palvelua. Ostosi jälkeen saat aina automaattisesti mahdollisuuden suositella yritystä ja arvostella se palvelussa. Saat ostosi jälkeen viestin, jonka kautta voit rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi, ja voit alkaa suosittelemaan heitä eteenpäin. Kun ystäväsi tekee suosittelusi kautta oston yrityksestä, olet oikeutettu saamaan kiitoksena suosittelupalkkion ystävän ostoksesta rahana tilillesi. Yksinkertaisesti mitä useampi ystävä kampanjan käyttää, sitä enemmän sinä saat suosittelusta palkkiota.

Miten voin suositella?

Voit alkaa milloin vain käyttämään yritysten etuja. Käytettyäsi edun yrityksessä, saat mahdollisuuden alkaa suositella kyseistä yritystä kaverillesi, tai voit ilman ostoja myös pyytää tuttua yritystä liittämään sinut heidän Cluedesk-asiakkaakseen.

Maksaako Cuedeskiin liittyminen?

Suosittelijalle Cluedeskin käyttäminen ja palveluun liittyminen on täysin ilmaista.

Saanko rahaa automaattisesti kun liityn Cluedeskiin?

Pelkästään Cluedeskiin liittymällä et saa rahaa. Saadaksesi rahaa suosituksistasi, ystäväsi tulee tehdä ostos lähettämäsi suosittelun kautta, jolloin yrittäjä kirjaa lähettämäsi koodin käytetyksi, ja palkkio kirjautuu automaattisesti Cluedesk-tilillesi. On tärkeää, että ystäväsi esittää saamansa koodin ennen maksua, jotta sinä saisit suosittelupalkkion ja ystäväsi lisäksi mahdollisen edun ostoksestaan.

Miten voin käyttää saamani suosittelupalkkion?

Suosittelupalkkiot ovat tilisuorituksia omalle pankkitilillesi. Maksamme suosittelupalkkiosi lyhentämättömänä omalle tilillesi. Cluedeskin kautta saamasi suosittelupalkkiot eivät ole siis bonuspisteitä, joilla on rajatut käyttökohteet Rahat voit siis käyttää aivan kuten haluat.

Milloin saan suosittelupalkkion pankkitililleni?

Voit pyytää suosittelupalkkiosi siirtämistä pankkitilillesi, kun olet kerännyt tilitysrajan ylittävän määrän suositusrahaa. Tilitysraja on 50 euroa tai kerran vuodessa. Maksun siirtymisessä kestää pankista riippuen 2–3 päivää. Voit tarkistaa tilityskelpoisen saldosi määrän omalta Cluedesk- tililtäsi Suositukset- kohdasta.

Saamani suosittelupalkkiot, mistä ne tulevat?

Suosittelupalkkiot tulevat yritykseltä, jota olet suositellut. Kun ystäväsi tekee oston yrityksestä käyttäen lähettämääsi koodia, kirjataan suosituspalkkio tilillesi. Suosittelupalkkiot maksetaan sinulle, kun Cluedesk on ensin onnistuneesti veloittanut ne suosittelemaltasi yritykseltä. Tämän jälkeen Cluedesk maksaa teille palkkion, kunhan palkkioita on kertynyt vähintään tilitysrajan ylittävä määrän verran.

Suosittelipalkkioni ei kirjaudu automaattisesti, voinko saada sen?

Monissa tapauksissa kyllä. Alta löydät listan tilanteista, joissa suosituspalkkion saaminen jälkikäteen ei valitettavasti onnistu:

1. Suositus on jäänyt kirjaamatta.
2. Myyntitapahtuma ei ole täyttänyt Cluedeskin tai lain antamia ehtoja.
3. Mikäli yritys jättää myyntipalkkiomme maksamatta, Cluedesk ei ole velvollinen korvaamaan maksamattomia rahoja.
4. Jos kirjautumattomasta tilauksesta ei ole ilmoitettu yli 3 kuukauteen.

Jos tilanteesi ei löydy yllä olevalta listalta, kannattaa ottaa yhteyttä käyttäjätukeemme sähköpostitse osoitteeseen info@cluedesk.com.

Voimme sitten alkaa jäljittämään rahojasi.

Nostavatko suosittelupalkkiot tuotteiden hintoja?

Tämä on periaatteessa mahdollista, mutta täysin riippuvaista yrityksen omasta etiikasta ja tavasta toimia. Automatiikka ei ohjaa hinnoittelua, vaan suosittelukampanjat ovat manuaalisesti järjestelmään luotuja.

Mikäli havaitset tällaista, lähetäthän siitä tiedon käyttäjätukeemme info@cluedesk.com. Näin voimme lisätä tästä tiedon kunkin kaupan kohdalle, tai voimme olla yhteydessä yrittäjiin ja hankkia asiasta lisätietoa.

Koska saan suosittelupalkkion ystävieni ostoksista?

Saadaksesi suosittelupalkkion ystäväsi ostoksesta, tulee ystäväsi tehdä ostos lähettämäsi suosittelukoodin avulla, jolloin yrittäjä kirjaa koodin järjestelmäänsä, ja tieto palkkiosta ohjautuu automaattisesti Cluedesk-tilillesi. Yrittäjät maksavat palkkiomme yleensä seuraavan kalenterikuukauden aikana, ja lähes poikkeuksetta kahden kuukauden kuluessa ostoksesta. Me maksamme yritykseltä veloittamamme suosittelupalkkion lyhentämättönä sinulle. Jos ostotapahtumasta on kulunut yli 3 kuukautta, etkä ole saanut suosittelupaklliotasi, kannattaa ottaa yhteyttä käyttäjätukeemme sähköpostitse osoitteeseen info@cluedesk.com.

Mistä johtuu, että suosittelupalkkion samisessa kestää niin kauan?

Tämä johtuu siitä, että palkkioita veloitetaan yritysten normaalien maksuehtojen ja -syklien puitteissa, yleensä kerran kuussa tai kahdessa. Voimme siis maksaa suosittelupalkkiot suosittelijoille vasta, kun yritys on hyväksynyt ja maksanut ystäväsi tekemän ostoksen ja maksut ovat kirjautuneet järjestelmiimme.

Miten suosituspalkkio lasketaan?

Suosituspalkkiot yrityksen suosittelijoille ovat täysin yrityksen itsensä määrittelemiä. Mitä arvokkaampana ja tehokkaampana markkinointikanavana yritykset suosittelijansa näkevät, sitä enemmän he yleensä maksavat palkkioita kauppaan johtaneista suosituksista. Suosituspalkkio voi olla prosenttiosuus tilauksen arvosta tai kiinteä euromäärä. Esimerkiksi jos suosittelupalkkio 100 euron ostoksesta yritykseltä, josta saa 10 % suorittelupalkkiota, kertyy Cluedesk-tilillesi 10 euroa suosittelupalkkiota. Jos yritykseltä saa suosituspalkkiota kiinteän 5 euron summan, kertyy Cluedesk- tilillesi jokaisesta ystävän ostoksesta 5 euron suosittelupalkkio. Euromääräinen suosittelupalkkio on aina sama riippumatta ystävän ostoksen arvosta tai ostettujen tuotteiden määrästä. Kuitenkin mitä enemmän suosituksia lähetät, ja mitä enemmän ystäväsi käyttävät lähettämiäsi suosituksia, sitä enemmän sinä saat suosittelupalkkiota.

Jos ystävä peruu, palauttaa tai reklamoi ostoksensa, saanko suosittelupalkkion?

Jos ystäväsi peruu, palauttaa tai reklamoi ostoksen, ja yritys ei maksa meille ostoksestasi palkkiota, emme myöskään voi maksaa sinulle suosittelupalkkiota ystävän ostoksesta.

Miksei Cluedesk-tililläni näy tapahtumaa, vaikka ystäväni teki oston käyttäen lähettämälläni koodilla?

Kun ystäväsi tekee suosituksesi kautta ostoksen, eli käyttää sinulta saamansa koodin yrityksessä, odotustilassa oleva suosittelupalkkiosi ohjautuu automaattisesti reaaliajassa Cluedesk- tilillesi. Näet suosituksesi statuksen omalta tililtäsi. Epäselvissä tilanteissa, voit olla yhteydessä info@cluedesk.com.

Miksei Cluedesk tililläni näy tapahtumia?

Mitä luultavammin et ole saanut tai lähettänyt yhtään suositusta. Muussa tapauksessa kyse voi olla ohjelmistovirheestä, josta voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@cluedesk.com. Tarkista oma sähköpostisi (myös roskaposti), ettei sinne ole saapunut yhtään Cluedesk- aiheista viestiä.

Näet suosittelupalkkioidesi statuksesta, onko Cluedesk onnistunut veloittamaan ne yritykseltä vai ei. Mikäli normaaliajan puitteissa (3 kk) suosituksen käyttämisestä suositusrahasi on edelleen kirjautumatta tilillesi, voit tiedustella syitä sähköpostitse osoitteesta info@cluedesk.com. Yleinen periaate kuitenkin on, että mikäli suositustapahtuma ei näy Cluedesk tililläsi, tarkoittaa se, ettei yrittäjä ole maksanut syystä tai toisesta myyntipalkkiotaan meille. Mielenkiintomme asian selvittämiseen on silti taattu.

WhatsApp chat