Cluedesk - ohjelmisto suosittelumarkkinointiin

Vauhdita yrityksen kasvua suosittelumarkkinoinnilla

Suosittelualusta yritysten käyttöön

Cluedesk on tuonut perinteisen puskaradion tähän päivään uuden verkkopalvelun avulla. Cluedesk on ainutlaatuinen markkinointityökalu tehostamaan palvelualalla toimivien yritysten markkinointia. Palvelun avulla yrityksen tyytyväiset asiakkaat suosittelevat yritystäsi ystävilleen ja omille verkostoille.

Cluedeskin avulla kampanjat leviävät nopeasti, sillä puskaradion siirtäminen verkkoympäristöön mahdollistaa tehokkaan markkinointivasteen. Cluedesk-verkkopalvelu on suunniteltu yrittäjille, jotka haluavat suurempien asiakasvirtojen kautta kasvattaa liiketoimintaansa ja yksinkertaistaa markkinointiaan ja myyntiään. Cluedeskin käyttö on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helpoksi. Käyttöönotto ei vaadi erillisiä laitteita, ja Cluedeks on mahdollista liittää olemassa oleviin kaupankäyntiratkaisuihin. Hyödyntämällä palvelua aktiivisesti markkinointityökaluna, yrityksellä on mahdollisuus tarjota päivittäin vaihtuvia kampanjoita.

Vaivaton käyttöönotto

Yrittäjä voi luoda kampanjan Cluedeskiin nopeasti ja vaivattomasti vain muutamassa minuutissa, jonka jälkeen järjestelmä lähettää halutessasi kampanjan yrityksen asiakkaille. Asiakas lähettää arvionsa sekä yrityksen laatiman kampanjan suositteluvinkkeinä ystävilleen. Ostotapahtuman yhteydessä yrittäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin kirjata kampanjakoodi järjestelmään, jolloin sovellus hoitaa loput yri.ttäjän puolesta. Kun ystävät käyttävät saamansa kampanjan yhteydessä olevan koodin, saa yritys uusia asiakkaita, ja linkin lähettänyt asiakas puolestaan onnistuneesta suosittelustaan suosittelubonuksen.

Yrityksen asiakkaat saavat viestin omien ostosten jälkeen. Asiakas antaa tällöin arvion yrityksen tarjoamasta palvelusta tai tuotteesta.

Maksat vain toteutuneista kaupoista

Cluedesk tarjoaa yritykselle huomattavan edun moniin muihin markkinointikanaviin verrattuna, sillä palvelu toimii tulospohjaiseen toimintamalliin perustuen. Yritys voi käyttää palvelua niin paljon ja niin pitkään kun haluaa ilman sitoumuksia. Yritykselle syntyy kuluja ainoastaan palvelun kautta toteutuneesta myynnistä, joten yritykselle Cluedesk- palvelu on täysin riskitön mainospaikka.

Yritys maksaa ainoastaan provision Cluedeskin avulla tehdystä myynnistä, joten kustannukset ovat monin verroin alhaisemmat perinteisiin mainoskanaviin verrattuna. Perinteisistä kanavista saatujen säästöjen ansiosta yritys voi halutessaan sijoittaa rahaa suoraan hinnoittelustrategiaansa, mikä tekee alhaisemmista hinnoista ja voittomarginaaleista mahdollisen. Tulospohjainen markkinointi Cluedeskin markkinapaikalla luo äärettömät mahdollisuudet.

Ympäristöystävällinen Cluedesk- markkinointityökalu on myös ekologinen vaihtoehto käytössä oleville lehti- ja suoramarkkinointimainoksille.

B2B-suosittelut

Yrittäjän on myös mahdollista lähteä suosittelemaan yhteistyökumppaniyrityksiä muille yrityksille tai kuluttajille. Cluedesk pitää kirjaa kaikista suosituksista, ja kertoo suositusten statuksen käyttäjille. Cluedesk on erinomainen alusta luoda oman yrityksen sekä kumppaniyrityksien suosituksista uusi ansaintamalli.

Sähköinen käyntikortti

Cluedesk siirtää pahviset käyntikortit historiaan, ja siirryt sähköisiin automatisoituihin käyntikortteihin, jotka mahdollistavat yrityksesi näkyvyyden eksponentiaalisen kasvun. Sähköinen käyntikorttisi kulkee aina mukanasi, ja voit myös liittää mukaan yhteistyökumppaneidesi käyntikortit.

Näin Cluedesk toimii yrittäjälle

1. Rekisteröidy vaivattomasti

Liity ja hyödynnä Cluedeskin tehokasta ohjelmistoa markkinoinnissasi asiakasmäärien lisäämiseen.
Ota ohjelmisto veloituksetta käyttöön yrityksessäsi ja valjasta asiakkaasi suosittelijoiksesi.

2. Luo edut ja kampanjat

Luo etuja sekä kiinnostavia kampanjoita ja lähetä ne tutuille asiakkaillesi. Huomioi houkutteleva palkkio, joka aktivoi suosittelijaa.
Seuraa suositusten leviämistä järjestelmän avulla.

3. Ota vastaan koodi

Ota vastaan uusia asiakkaita, joilla Cluedesk-kampanjakoodi. Cluedesk-asiakkaistasi tulee automaattisesti suosittelijoitasi,
ja heitä kannustetaan kertomaan yrityksestäsi ystävilleen ja verkostoilleen.

4. Kasvata suositteluverkostoa

Cluedesk-asiakkaidesi kautta kampanjasi ja palvelusi leviävät nopeasti ja tehokkaasti ihmisten ja yritysten välillä, koska järjestelmä lähettää automaattisesti suosittelukehoituksen uusille asiakkaillesi. Suosittelijaverkostosi kasvaa aina exponentiaalisesti.

Haluan ottaa Cluedeskin veloituksetta käyttöön!

WhatsApp chat